DJ Muis DJ Muis

70’s, 80’s & 90’s
Met 4 spelers naadloos gemixt
Sinds 1991: meer dan 30 jaar ervaring

Meer

Veelgestelde vragen (en de antwoorden)

Wat kost een optreden van DJ Muis? De kosten zijn van verschillende factoren afhankelijk. Als je dit formulier invult heb ik vrijwel altijd genoeg informatie om een scherpe offerte voor je te maken.

Regelt Muis ook de benodigde apparatuur? Ja, indien gewenst zorg ik voor een voor de locatie geschikte licht- en/of geluidsinstallatie.

Praat de DJ tussen de platen door? Nee. Bij Muis doet de muziek het werk. Aan- en afkondigingen zijn een onderbreking van de sfeer op de dansvloer.

Welke muziek zal er gedraaid worden? Dat is in overleg vooraf, maar altijd zal 95% van de muziek uit de jaren ’70, ’80 en/of ’90 komen, net wat je wilt. Muis draait geen smartlappen, geen levenslied en ook geen après ski muziek. Maar er blijft genoeg muziek over om uit te kiezen: soul, disco, motown, danceclassics, rock, grunge, electropop, europop, nederpop, new wave, neue Deutsche Welle, happy hardcore. En als de sfeer ernaar is, kan er ook muziek uit het foute uur voorbij komen. Zonder uitzondering zijn het allemaal hits. Bij Muis ga je wel uit je dak, maar ga je niet stijldansen.

Kunnen er verzoekjes aangevraagd worden? Als je wilt dat het publiek verzoekjes aan kan vragen, dan ga ik daar in mee, zolang het uit die periode komt die we samen afspreken. Wel houd ik daarbij de sfeer van de avond en de dansvloer in gedachten. Als een verzoekje bijvoorbeeld echt geen dansplaat is, dan leg ik dat uit en draai hem liever niet.

Er komt ook jeugd op mijn feest, kunnen zij ook een verzoeknummer indienen? Ik ben een specialist in de jaren 70, 80 en 90. Ik ben geen allrounder. Ga je voor een feest in het thema van de jaren 70, 80 of 90, dan zit je bij mij goed. Wil je van alles wat, dan kun je beter verder zoeken naar een allrounder.

Houdt Muis een pauze? Nee. Het feest gaat maar door!

In welke regio is Muis te boeken? Er worden optredens verzorgd in heel Nederland en België.

Kan ik een optie nemen op een bepaalde datum? Jazeker! Vraag via dit formulier een offerte aan en ik neem contact met je op. Een offerte is vrijblijvend en verplicht je tot helemaal niets.

Wat moet er op de locatie geregeld worden? Wat heeft Muis nodig? Voor het geval dat de geluidsinstallatie niet door Muis geregeld wordt, kun je hier de rider vinden met de (technische) eisen. In het geval dat Muis de geluidsinstallatie regelt, is er een stevige en stabiele werkplek nodig van minimaal 1,2 meter breed, 0,8 meter diep, ongeveer 0,90 meter hoog en 2 vrije 230 volt geaarde stroomtoevoeren van minimaal 16 ampère ieder.

Kan de apparatuur voor een silent disco ook gehuurd worden zonder DJ? Nee, DJ Muis is op de eerste plaats een DJ en geen verhuurbedrijf. De apparatuur wordt alleen verhuurd in combinatie met een DJ.