DJ Muis DJ Muis

70’s, 80’s & 90’s
Met 4 spelers naadloos gemixt
Sinds 1991: meer dan 30 jaar ervaring

Meer

Reacties

Wilbert van Haren:

Jaren 80 en 90 muziek wilde ik op mijn 50 jarig feestje. Op de site sprak de zin "geen nederlandstalig en apre-ski" mij het meest aan. Nou, dat is gelukt, het was een fantastisch feest. De muziek is erg belangrijk geweest voor de sfeer.

Ik ben erg tevreden over DJMuis en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Erwin & Peggy:

Wij vonden het een keigezellig feest. En de gasten vonden het ook allemaal heel erg leuk. Goed gedraaid! Super.

Johan Bonte:

Super muziek van DJ muis op Mn feestje , 4 uur lang non-stop kwamen de hits jaren 80. /90 voorbij

Patricia & Rob:

DJ Muis,

Dank je wel … je hebt van onze bruiloft een onvergetelijk feest gemaakt. Goed ingespeeld op het publiek, waardoor er de hele avond werd gedanst!

Voor een volgend feest … jubileum (?) zullen wij jou zeker weer contacten.

Groetjes van het bruidspaar.

Patrick Veldhuis:

Wij hebben bij ons huis afgelopen woensdag een grandioos feest gehad, mede en vooral dankzij DJ Muis. We hadden voor vrienden en familie een jaren ’80-90 feest bedacht, een grote opblaasbare apres-skihut in onze tuin gezet en DJ Muis ingehuurd. Ik ben zelf vroeger ook DJ geweest en dus ‘eager’ op de muziek. Vantevoren had ik met DJ Muis goed en vooral ook leuk gesprek gehad over muziek, genres en playlisten. Op de avond zelf overtrof DJ Muis al onze verwachtingen. We hebben echt een ongeloofelijk leuk en mooi feest gehad en waanzinnig veel gedanst. Echt gaaf !!!

Van onze gasten zowel ter plekke als dag erna erg leuke reacties, wat een gaaf feest, wat een aankleding en toch vooral wat een gave muziek. Reacties van ‘in tijden niet meer zo lekker gedanst op geweldige muziek’ tot ‘wat kan die DJ mixen, hoorde de overgang niet eens’.

Maurice, bedankt voor overgetelijk feest en avond en hopelijk tot volgende keer.

Janine:

Wat hebben we een super avond gehad met DJ Muis, iedereen aan het dansen gekregen.

SUPER!!!

Dave Bok

Ik heb erg veel goede reacties gekregen over het totale feest. Jij bent daar zeker een onderdeel van geweest en wil je echt super bedanken.

Richard & Angela:

We hebben echt alleen maar leuke en goede reacties gehad op je muziek. Ons jaren ’90 bruiloftsfeest was precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Bedankt!

Pedro & Irene:

Beste Maurice,

Ik wil je danken voor jouw geweldige muzikale bijdrage tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest afgelopen zaterdag. De dansvloer is non-stop gevuld geweest.
Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen. En als we weer een feestje geven zal ik je absoluut weer benaderen.

Lucy & Stefan:

Zaterdag 19 April 2014:L&S Sensation!

Op deze dag zijn wij getrouwd, en hebben het met een dancefeest goed ingeluid. Met onze favoriete muziek uit de 70/80 jaren. Alles top aan elkaar gemixt! Onze “saturdaynight fever” dansvloer bleef de hele avond vol!
Thanks Maurice.

Ellen Helsen:

Donderdag 19 december heeft DJ Muis op ons eindejaarsfeest de muziek verzorgd uit de jaren 80/90. Het is een fantastisch feest geworden heerlijke muziek waarvoor mijn dank ook namens mijn collega”s die het er nog over hebben hoe lekker ze uit hun plaat zijn gegaan.
Als de gelegenheid zich weer voordoet om een feest te organiseren zullen wij zeker aan jou denken.

Maurice namens onze hele OR nogmaals bedankt.

Marcel en Inger:

Ik wil je nogmaals bedanken voor de top-feestavond die je ervan hebt gemaakt op 24 augustus. Volgens mij heb ik jou niet eens bedankt in mijn dankwoordje tijdens het feest, maar bij deze dus alsnog. Mede dankzij jou is het zo’n knalfeest geworden, waar mensen nu nog over napraten! We zullen je dan ook bij iedereen aanbevelen die een DJ zoekt voor een huwelijks- of andersoortig feest in de regio.

JUMO BV:

Zaterdag 31 augustus heeft DJ Muis op onze bedrijfsfeestje de muziek voor zijn rekening genomen. Heerlijk terug in de tijd naar de jaren 70,80 en 90. Lekker gedanst en meegezongen.

Kortom een top avond!!
Maurice hartelijk dank en wij denken aan jou bij een eventueel volgend feestje.