DJ Muis DJ Muis

70’s, 80’s & 90’s
Met 4 spelers naadloos gemixt
Sinds 1991: meer dan 30 jaar ervaring

Meer

DJ bruiloft jaren '90

Zoek je een DJ bruiloft jaren ‘90? DJ Muis is dè specialist!

Ervaring

DJ Muis draait al 30 jaar op professionele wijze. Met 4 spelers wordt live aan elkaar gemixt, op zowel tempo als toonhoogte. Non stop gaat het feest door; de dansvloer staat nooit stil! Geniet van live mashups en prachtige combinaties zoals je die nog nooit gehoord hebt.

Stijl

Muis draait geen smartlappen, geen levenslied en ook geen après ski muziek. Maar er blijft genoeg muziek over om uit te kiezen: soul, disco, motown, danceclassics, rock, grunge, electropop, europop, nederpop, new wave, neue Deutsche Welle, happy hardcore. En als de sfeer ernaar is, kan er ook muziek uit het foute uur voorbij komen. Zonder uitzondering zijn het allemaal hits. Bij Muis ga je wel uit je dak, maar ga je niet stijldansen.

Overigens gebruik ik géén microfoon want dat stoort de dansvloer. Wedden dat je bijna alles mee kunt zingen in een groot feest van herkenning?

Techniek

Indien gewenst, kom ik met een voor de locatie geschikte licht- en geluidsinstallatie. Zelfs een verlichte dansvloer is mogelijk! Regel je de techniek liever ergens anders, dan is dat natuurlijk geen probleem. In het geval er reeds een geluidsinstallatie aanwezig is, prik ik mijn eigen spelers en mengtafel in. Ik draai geen mp3-tjes van slechte kwaliteit. Sterker nog: ik draai helemaal geen mp3-tjes.

DJ bruiloft jaren ‘90 offerte

Een DJ bruiloft jaren ‘90 offerte opvragen is gratis en altijd vrijblijvend. En het is online binnen 2 minuten geregeld. Wat let je nog? Het verplicht je tot helemaal niets! Gebruik daarvoor dit formulier.

Meer informatie

Bekijk op deze website meer informatie, bijvoorbeeld voor een bruiloft, personeelsfeest, festival of party. Ook silent disco is mogelijk! De antwoorden op de meest gestelde vragen heb ik online gezet.

Tip: de classics-party

DJ Muis op zijn best voor een breed publiek? Ga dan voor een classics-party!

Wat je ook kiest, kom alvast in de stemming en luister naar voorbeelden van DJ Muis!

Vrijblijvende offerte

Wat let je nog? Het aanvragen van een offerte verplicht je tot helemaal niets! Gebruik daarvoor dit formulier.

Wil of kun je geen keuze maken tussen de jaren ‘70, ‘80 en ‘90? Ga voor een heuse classics-party!

Heb je nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen en de antwoorden daarop, neem contact op, of vraag vrijblijvend een offerte aan en plaats een optie.