DJ Muis DJ Muis

70’s, 80’s & 90’s
Met 4 spelers naadloos gemixt
Sinds 1991: meer dan 30 jaar ervaring

Meer

DJ personeelsfeest jaren ’80

U wilt muziek uit de jaren ’80 op uw personeelsfeest? Leuk, en dat is heel goed mogelijk bij DJ Muis!

De jaren ’80. Natuurlijk zorgden Michael Jackson, Prince en Madonna voor talloze hoogtepunten. Maar muziek uit de jaren ’80 is (gelukkig) meer dan dat.

De disco uit de jaren ’70 houdt nog heel even stand terwijl de tegenhanger hiervan, punk, evolueert tot de new wave. Denk aan The Cure, Depeche Mode, Fischer Z, U2, The Smiths en New Order. Ook in Duitsland gaat de New Wave rage niet onopgemerkt voorbij en de Neue Deutsche Welle wordt een belangrijk exportproduct.

Doe Maar - De BesteDoe Maar doet de nederpop herleven waarvan Toontje Lager, Noodweer en Het Goede Doel profiteren. Maar ook voor Nederlandse rockbands is er plaats in dit decennium. Denk aan De Dijk en The Scene.

Electronica wordt belangrijker in de muziek. The Human League, Soft Cell en Yazoo zijn belangrijke groepen in de electropop stroming.

De producers Stock, Aitken & Waterman laten ook hun stempel achter in de jaren ’80. Hun fabriek draait op volle toeren en brengt hits van Mel & Kim, Rick Astley, Kylie Minogue en Bananarama. Ook jaren ’70 icoon Donna Summer rekt haar carrière nog even met behulp van deze drie Britse producers. Zelfs de Nederlandse Dolly Dots worden onder handen genomen.

Al deze artiesten zijn er allemaal bij op een jaren ’80 set van DJ Muis. Desgewenst kan de stijl van de DJ-set aangepast worden aan uw wensen door meer of minder de nadruk te leggen op één van de stromingen uit de jaren ’80.

Wil of kun je geen keuze maken tussen de jaren ‘70, ‘80 en ‘90? Ga voor een heuse classics-party!

Heb je nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen en de antwoorden daarop, neem contact op, of vraag vrijblijvend een offerte aan en plaats een optie.