DJ Muis DJ Muis

70’s, 80’s & 90’s
Met 4 spelers naadloos gemixt
Sinds 1991: meer dan 30 jaar ervaring

Meer

Luister naar DJ Muis

Alvast in de stemming komen? Luister naar DJ Muis!

Zo krijg je ook een goed beeld van de soort muziek die ik draai. Dat is in overleg vooraf, maar altijd zal 95% van de muziek uit de jaren ’80 en/of ’90 komen. Ik draai geen smartlappen, geen levenslied en ook geen après ski muziek. En ik gebruik ook geen microfoon. Bij Muis ga je wel uit je dak, maar ga je niet stijldansen.

Om te beginnen een volledig optreden van mij. Het is al wat ouder, maar wel compleet, bijna 3 uur lang. Het begint met het publiek een beetje op te warmen. Na zo’n 45 minuten staat de dansvloer vol tot en met het einde. Spoel gerust de opname even door zodat je die eerste 45 minuten skipt.

In opdracht van Omroep Brabant Radio maakte ik in 2021 voor hun week van de jaren ’80 twee mixen van ieder één uur. Hier is deel 1:

En hier is deel 2:

Voor een festival wil ik nog wel eens een unieke set in elkaar zetten. Onderstaand kun je een festival-optreden uit 2019 beluisteren. Het optreden duurde 2 uur, je hoort hier een versie die tot 1 uur is ingekort:

Met onderstaande mix voor de radio werd ik werelwijd 5e in de categorie 90’s:

Dit uur uit 2016 beschouw ik zelf als een hoogtepunt:

Een uur lang disco uit de periode 1977-1983:

Wil of kun je geen keuze maken tussen de jaren ‘70, ‘80 en ‘90? Ga voor een heuse classics-party!

Heb je nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen en de antwoorden daarop, neem contact op, of vraag vrijblijvend een offerte aan en plaats een optie.